Разумна потрошувачка на енергија без губење на комфорот Разумна потрошувачка на енергија без губење на комфорот Сплит системите со DC INVERTER технологија ја одржуваат вашата идеална микроклима со исклучителна прецизност со минимална потрошувачка на енергија. Повеќе детали
Технологии за заштеда на животната средина и времето Технологии за заштеда на животната средина и времето Грејачи на вода се опремени со ефикасна топлинска изолација изработена од еколошки материјал и систем за далечинско управување. Можете да ги изберете сите потребни поставки во мобилната апликација - за да можете да уживате во топла вода веднаш по враќањето дома. Повеќе детали
Главни категории
Претплатете се на нашиот вести
Бидете први што добивате информации за нови артикли и попусти
Бидете први што добивате информации за нови артикли и попусти
Внесете го бројот во форматот
Успешно сте претплатени на вестите од Дома-удобност!