Назад

Сериjа ECH/AG2

Електричниот конвектор Electrolux ECH/AG2 вклучува напредни технологии за греење, кои станаа гарант за сигурна работа и економичност. Прикажете ги сите Сериjа ECH/AG2
Сериjа ECH/AG2
5 парч.
Електричниот конвектор Electrolux ECH/AG2 вклучува напредни технологии за греење, кои станаа гарант за сигурна работа и економичност.
Wi-Fi Control
High energy efficiency
HEDGEHOG heating element
Universal installation
 • 3 пати поекономично* (* во споредба со конвенционалните конвектори со механичка контролна единица)
 • Контрола на Wi-Fi
 • Автоматска непречена контрола на моќноста во зависност од делта-температурите (поставени и вистински во просторијата)
 • Греен елемент HEDGEHOG. Загревање 20% побрзо, супер компактни димензии поради зголемен пренос на топлина, удобната топлина се постигнува со 15% пониска температура на грејниот елемент. Serviceивотен век 25 години. Патентиран
 • Безбедно и сигурно работење
 • Гарантен рок: 5 години
 • Ефикасно за простории до: 12 м²
 • Броj на режими на греење: 1
 • Тип на контролата: Електронска контрола
Повеќе детали
Електричниот конвектор Electrolux ECH/AG2 вклучува напредни технологии за греење, кои станаа гарант за сигурна работа и економичност.
Wi-Fi Control
High energy efficiency
HEDGEHOG heating element
Universal installation
 • 3 пати поекономично* (* во споредба со конвенционалните конвектори со механичка контролна единица)
 • Контрола на Wi-Fi
 • Автоматска непречена контрола на моќноста во зависност од делта-температурите (поставени и вистински во просторијата)
 • Греен елемент HEDGEHOG. Загревање 20% побрзо, супер компактни димензии поради зголемен пренос на топлина, удобната топлина се постигнува со 15% пониска температура на грејниот елемент. Serviceивотен век 25 години. Патентиран
 • Безбедно и сигурно работење
 • Гарантен рок: 5 години
 • Ефикасно за простории до: 15 м²
 • Броj на режими на греење: 1
 • Тип на контролата: Електронска контрола
Повеќе детали
Електричниот конвектор Electrolux ECH/AG2 вклучува напредни технологии за греење, кои станаа гарант за сигурна работа и економичност.
digital INVERTER technology
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
Universal installation
 • 3 пати поекономично* (* во споредба со конвенционалните конвектори со механичка контролна единица)
 • Контрола на Wi-Fi
 • Автоматска непречена контрола на моќноста во зависност од делта-температурите (поставени и вистински во просторијата)
 • Греен елемент HEDGEHOG. Загревање 20% побрзо, супер компактни димензии поради зголемен пренос на топлина, удобната топлина се постигнува со 15% пониска температура на грејниот елемент. Serviceивотен век 25 години. Патентиран
 • Безбедно и сигурно работење
 • Гарантен рок: 5 години
 • Ефикасно за простории до: 15 м²
 • Броj на режими на греење: Прилагодување на моќноста без чекори
 • Тип на контролата: Контрола на инвертер
Повеќе детали
Електричниот конвектор Electrolux ECH/AG2 вклучува напредни технологии за греење, кои станаа гарант за сигурна работа и економичност.
Wi-Fi Control
High energy efficiency
HEDGEHOG heating element
Universal installation
 • 3 пати поекономично* (* во споредба со конвенционалните конвектори со механичка контролна единица)
 • Контрола на Wi-Fi
 • Автоматска непречена контрола на моќноста во зависност од делта-температурите (поставени и вистински во просторијата)
 • Греен елемент HEDGEHOG. Загревање 20% побрзо, супер компактни димензии поради зголемен пренос на топлина, удобната топлина се постигнува со 15% пониска температура на грејниот елемент. Serviceивотен век 25 години. Патентиран
 • Безбедно и сигурно работење
 • Гарантен рок: 5 години
 • Ефикасно за простории до: 22 м²
 • Броj на режими на греење: 1
 • Тип на контролата: Електронска контрола
Повеќе детали
Електричниот конвектор Electrolux ECH/AG2 вклучува напредни технологии за греење, кои станаа гарант за сигурна работа и економичност.
Wi-Fi Control
High energy efficiency
HEDGEHOG heating element
Universal installation
 • 3 пати поекономично* (* во споредба со конвенционалните конвектори со механичка контролна единица)
 • Контрола на Wi-Fi
 • Автоматска непречена контрола на моќноста во зависност од делта-температурите (поставени и вистински во просторијата)
 • Греен елемент HEDGEHOG. Загревање 20% побрзо, супер компактни димензии поради зголемен пренос на топлина, удобната топлина се постигнува со 15% пониска температура на грејниот елемент. Serviceивотен век 25 години. Патентиран
 • Безбедно и сигурно работење
 • Гарантен рок: 5 години
 • Ефикасно за простории до: 28 м²
 • Броj на режими на греење: 1
 • Тип на контролата: Електронска контрола
Повеќе детали
Претплатете се на нашиот вести
Бидете први што добивате информации за нови артикли и попусти
Бидете први што добивате информации за нови артикли и попусти
Внесете го бројот во форматот
Успешно сте претплатени на вестите од Дома-удобност!