Назад

Сериjа AQTRC 2.0

Серијата AQTRC 2.0 се компактни бојлери кои, благодарение на моќните бакарни спирални грејни елементи, брзо загреваат вода. Прикажете ги сите Сериjа AQTRC 2.0
Сериjа AQTRC 2.0
2 парч.
Серијата AQTRC 2.0 се компактни бојлери кои, благодарение на моќните бакарни спирални грејни елементи, брзо загреваат вода.
Automatic power ON/OFF
Multiple water points
Anti-corrosion Pullsten technology
Easy installation
 • Автоматско вклучување и исклучување
 • Неколку чешми во исто време.
 • Заштита од формирање на скала на грејниот елемент
 • Брза и лесна инсталација
 • Макс.продуктивност л/мин: 2 л/мин
 • Греење на водата (температура на делта): 20 - 50 °С
 • Заштита од прегревање: да
 • Боja на телото: Бела
 • Гарантен рок: 2 години
Повеќе детали
Серијата AQTRC 2.0 се компактни бојлери кои, благодарение на моќните бакарни спирални грејни елементи, брзо загреваат вода.
Automatic power ON/OFF
Multiple water points
Anti-corrosion Pullsten technology
Easy installation
 • Автоматско вклучување и исклучување
 • Неколку чешми во исто време.
 • Заштита од формирање на скала на грејниот елемент
 • Брза и лесна инсталација
 • Макс.продуктивност л/мин: 2.8 л/мин
 • Греење на водата (температура на делта): 20 - 50 °С
 • Заштита од прегревање: да
 • Боja на телото: Бела
 • Гарантен рок: 2 години
Повеќе детали
Претплатете се на нашиот вести
Бидете први што добивате информации за нови артикли и попусти
Бидете први што добивате информации за нови артикли и попусти
Внесете го бројот во форматот
Успешно сте претплатени на вестите од Дома-удобност!