Назад

Сериjа ECH/AT

Серијата конвектори ECH/AT е комбинација од иновативна технологија, долгогодишно искуство и смел пристап кон дизајнот од страна на стручњаците за клима на Electrolux. Настојувајќи да создадат естетски совршен, најудобен и функционален уред, тимот инженери и дизајнери беше инспириран од иднината. ECH/AT е ново име во греењето. Прикажете ги сите Сериjа ECH/AT
Сериjа ECH/AT
7 парч.
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Ултра прецизна електронска контролна единица од нова генерација 4.0
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Стилската и стабилна шасија не го блокира влезниот проток на воздух (технологија Intake Pro)
 • Вклучен држач за монтирање на sид
 • Футуристички дизајн
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
Universal installation
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Ултра прецизна електронска контролна единица од нова генерација 4.0
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Тип на грејниот елемент: HEDGEHOG
 • Ефикасно за простории до: 20 м²
 • Боja на телото: Бела
 • Гарантен рок: 5 години
Повеќе детали
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Контролна единица за заштеда на енергија на новата генерација со технологија digital INVERTER 4.0 - 3 пати поекономична од конвенционалните конвектори
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • Вграден Wi-Fi
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Стилската и стабилна шасија не го блокира влезниот проток на воздух (технологија Intake Pro)
 • Вклучен држач за монтирање на sид
 • Футуристички дизајн
digital INVERTER technology
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
Universal installation
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Ултра прецизна електронска контролна единица од нова генерација 4.0
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Тип на грејниот елемент: HEDGEHOG
 • Ефикасно за простории до: 20 м²
 • Боja на телото: Бела
 • Гарантен рок: 5 години
Повеќе детали
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Ултра прецизна електронска контролна единица од нова генерација 4.0
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Стилската и стабилна шасија не го блокира влезниот проток на воздух (технологија Intake Pro)
 • Вклучен држач за монтирање на sид
 • Футуристички дизајн
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
Universal installation
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Ултра прецизна електронска контролна единица од нова генерација 4.0
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Тип на грејниот елемент: HEDGEHOG
 • Ефикасно за простории до: 25 м²
 • Боja на телото: Бела
 • Гарантен рок: 5 години
Повеќе детали
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Контролна единица за заштеда на енергија на новата генерација со технологија digital INVERTER 4.0 - 3 пати поекономична од конвенционалните конвектори
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • Вграден Wi-Fi
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Стилската и стабилна шасија не го блокира влезниот проток на воздух (технологија Intake Pro)
 • Вклучен држач за монтирање на sид
 • Футуристички дизајн
digital INVERTER technology
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
Universal installation
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Ултра прецизна електронска контролна единица од нова генерација 4.0
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Тип на грејниот елемент: HEDGEHOG
 • Ефикасно за простории до: 25 м²
 • Боja на телото: Бела
 • Гарантен рок: 5 години
Повеќе детали
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Контролна единица за заштеда на енергија на новата генерација со технологија digital INVERTER 4.0 - 3 пати поекономична од конвенционалните конвектори
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • Вграден Wi-Fi
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Стилската и стабилна шасија не го блокира влезниот проток на воздух (технологија Intake Pro)
 • Ткаенина прекривка «Space Suit»
 • Вклучен држач за монтирање на sид
 • Футуристички дизајн
digital INVERTER technology
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Ултра прецизна електронска контролна единица од нова генерација 4.0
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Тип на грејниот елемент: HEDGEHOG
 • Ефикасно за простории до: 30 м²
 • Боja на телото: Сив
 • Гарантен рок: 5 години
Повеќе детали
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Контролна единица за заштеда на енергија на новата генерација со технологија digital INVERTER 4.0 - 3 пати поекономична од конвенционалните конвектори
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • Вграден Wi-Fi
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Стилската и стабилна шасија не го блокира влезниот проток на воздух (технологија Intake Pro)
 • Ткаенина прекривка «Space Suit»
 • Вклучен држач за монтирање на sид
 • Футуристички дизајн
digital INVERTER technology
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Ултра прецизна електронска контролна единица од нова генерација 4.0
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Тип на грејниот елемент: HEDGEHOG
 • Ефикасно за простории до: 30 м²
 • Боja на телото: Црна
 • Гарантен рок: 5 години
Повеќе детали
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Контролна единица за заштеда на енергија на новата генерација со технологија digital INVERTER 4.0 - 3 пати поекономична од конвенционалните конвектори
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • Вграден Wi-Fi
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Стилската и стабилна шасија не го блокира влезниот проток на воздух (технологија Intake Pro)
 • Вклучен држач за монтирање на sид
 • Футуристички дизајн
digital INVERTER technology
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
 • Модерен тивок елемент за греење HEDGEHOG - достигнува работна температура 20% побрзо, има ултра -компактна големина и зголемена површина за пренос на топлина. Елементот за греење HEDGEHOG има работен век од 25 години
 • Ултра прецизна електронска контролна единица од нова генерација 4.0
 • Дисплеј во боја со целосна големина со капацитивни копчиња на допир и сензор за отворен прозорец
 • 4D решетка со проток со целосна големина, рамномерно ја дистрибуира топлината низ целата површина на просторијата, што овозможува побрзо и помазно загревање
 • Тип на грејниот елемент: HEDGEHOG
 • Ефикасно за простории до: 20 м²
 • Боja на телото: Црна
 • Гарантен рок: 5 години
Повеќе детали
Претплатете се на нашиот вести
Бидете први што добивате информации за нови артикли и попусти
Бидете први што добивате информации за нови артикли и попусти
Внесете го бројот во форматот
Успешно сте претплатени на вестите од Дома-удобност!