Prapa

Seri ECH/AT

Seria konvektore ECH/AT është një kombinim i teknologjisë novatore, përvojës shumëvjeçare dhe një qasje të guximshme në dizajn nga profesionistë të klimës Electrolux. Duke u përpjekur për të krijuar një pajisje estetikisht të përsosur, më të rehatshme dhe funksionale, ekipi i inxhinierëve dhe projektuesve u frymëzua nga e ardhmja. ECH/AT është një emër i ri në ngrohje. Shfleto të gjithë Seri ECH/AT
Seri ECH/AT
7 cop.
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit elektronik tepër të saktë të gjeneratës së re 4.0
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Shasia me stil dhe e qëndrueshme nuk bllokon rrjedhjen e ajrit në hyrje (teknologjia Intake Pro)
 • Përfshirë kllapa për montim në mur
 • Dizajn futuristik
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
Universal installation
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit elektronik tepër të saktë të gjeneratës së re 4.0
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Lloji i elementit të ngrohjes: HEDGEHOG
 • Efektive për ambiente me spf. deri ne: 20 m²
 • Ngjyra e kapakut: I bardhë
 • Periudha e garancise: 5 vjet
Lexo më shumë
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit të gjeneratës së re që kursen energji me teknologjinë digital INVERTER 4.0 - 3 herë më ekonomike sesa konvektorët konvencionalë
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Wi-Fi i integruar
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Shasia me stil dhe e qëndrueshme nuk bllokon rrjedhjen e ajrit në hyrje (teknologjia Intake Pro)
 • Përfshirë kllapa për montim në mur
 • Dizajn futuristik
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
Universal installation
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit elektronik tepër të saktë të gjeneratës së re 4.0
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Lloji i elementit të ngrohjes: HEDGEHOG
 • Efektive për ambiente me spf. deri ne: 20 m²
 • Ngjyra e kapakut: I bardhë
 • Periudha e garancise: 5 vjet
Lexo më shumë
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit elektronik tepër të saktë të gjeneratës së re 4.0
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Shasia me stil dhe e qëndrueshme nuk bllokon rrjedhjen e ajrit në hyrje (teknologjia Intake Pro)
 • Përfshirë kllapa për montim në mur
 • Dizajn futuristik
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
Universal installation
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit elektronik tepër të saktë të gjeneratës së re 4.0
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Lloji i elementit të ngrohjes: HEDGEHOG
 • Efektive për ambiente me spf. deri ne: 25 m²
 • Ngjyra e kapakut: I bardhë
 • Periudha e garancise: 5 vjet
Lexo më shumë
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit të gjeneratës së re që kursen energji me teknologjinë digital INVERTER 4.0 - 3 herë më ekonomike sesa konvektorët konvencionalë
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Wi-Fi i integruar
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Shasia me stil dhe e qëndrueshme nuk bllokon rrjedhjen e ajrit në hyrje (teknologjia Intake Pro)
 • Përfshirë kllapa për montim në mur
 • Dizajn futuristik
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
Universal installation
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit elektronik tepër të saktë të gjeneratës së re 4.0
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Lloji i elementit të ngrohjes: HEDGEHOG
 • Efektive për ambiente me spf. deri ne: 25 m²
 • Ngjyra e kapakut: I bardhë
 • Periudha e garancise: 5 vjet
Lexo më shumë
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit të gjeneratës së re që kursen energji me teknologjinë digital INVERTER 4.0 - 3 herë më ekonomike sesa konvektorët konvencionalë
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Wi-Fi i integruar
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Shasia me stil dhe e qëndrueshme nuk bllokon rrjedhjen e ajrit në hyrje (teknologjia Intake Pro)
 • Mbulesa prej pëlhure "Space Suit"
 • Përfshirë kllapa për montim në mur
 • Dizajn futuristik
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
Universal installation
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit elektronik tepër të saktë të gjeneratës së re 4.0
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Lloji i elementit të ngrohjes: HEDGEHOG
 • Efektive për ambiente me spf. deri ne: 30 m²
 • Ngjyra e kapakut: Gri
 • Periudha e garancise: 5 vjet
Lexo më shumë
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit të gjeneratës së re që kursen energji me teknologjinë digital INVERTER 4.0 - 3 herë më ekonomike sesa konvektorët konvencionalë
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Wi-Fi i integruar
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Shasia me stil dhe e qëndrueshme nuk bllokon rrjedhjen e ajrit në hyrje (teknologjia Intake Pro)
 • Mbulesa prej pëlhure "Space Suit"
 • Përfshirë kllapa për montim në mur
 • Dizajn futuristik
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
Universal installation
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit elektronik tepër të saktë të gjeneratës së re 4.0
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Lloji i elementit të ngrohjes: HEDGEHOG
 • Efektive për ambiente me spf. deri ne: 30 m²
 • Ngjyra e kapakut: i zi
 • Periudha e garancise: 5 vjet
Lexo më shumë
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit të gjeneratës së re që kursen energji me teknologjinë digital INVERTER 4.0 - 3 herë më ekonomike sesa konvektorët konvencionalë
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Wi-Fi i integruar
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Shasia me stil dhe e qëndrueshme nuk bllokon rrjedhjen e ajrit në hyrje (teknologjia Intake Pro)
 • Përfshirë kllapa për montim në mur
 • Dizajn futuristik
Wi-Fi Control
HEDGEHOG heating element
FLOW SCREEN technology
Universal installation
 • Elementi modern i ngrohjes i qetë HEDGEHOG - arrin temperaturën e funksionimit 20% më shpejt, ka një madhësi ultra -kompakte dhe zonë të rritur të transferimit të nxehtësisë. Elementi i ngrohjes HEDGEHOG ka një jetë shërbimi prej 25 vjetësh
 • Njësia e kontrollit elektronik tepër të saktë të gjeneratës së re 4.0
 • Ekran me ngjyra me madhësi të plotë me butona prekës me prekje dhe sensor të dritares së hapur
 • Grilë me madhësi të plotë 4D, shpërndan në mënyrë të barabartë nxehtësinë në të gjithë zonën e dhomës, e cila siguron ngrohje më të shpejtë dhe më të qetë
 • Lloji i elementit të ngrohjes: HEDGEHOG
 • Efektive për ambiente me spf. deri ne: 20 m²
 • Ngjyra e kapakut: i zi
 • Periudha e garancise: 5 vjet
Lexo më shumë
Regjistrohu për tonë lajme
Bëhu i pari që merr informacion në lidhje me proktet te rinj dhe zbritjet e reja
Bëhu i pari që merr informacion në lidhje me proktet te rinj dhe zbritjet e reja
Vendosni numrin në format
Ju keni sukses abonuar për lajmet nga Shtëpi-rehati!