Prapa

Seri Fmx DL

Këto ngrohësit të ujit kombinojnë instalimin e gjithanshëm dhe variacionin të vëllimit të rezervuarit me teknologjitë moderne të ngrohjes dhe kontrollet e përparuara elektronike. Kjo ju lejon të kontrolloni temperaturën e ujit me një saktësi 1 °C, pa pasur nevojë të vendosni përsëri temperaturën e rehatshme çdo herë. Shfleto të gjithë Seri Fmx DL
Seri Fmx DL
4 cop.
Këto ngrohësit të ujit kombinojnë instalimin e gjithanshëm dhe variacionin të vëllimit të rezervuarit me teknologjitë moderne të ngrohjes dhe kontrollet e përparuara elektronike. Kjo ju lejon të kontrolloni temperaturën e ujit me një saktësi 1 °C, pa pasur nevojë të vendosni përsëri temperaturën e rehatshme çdo herë.
Dry heating elements
Ultra memory technology
Power Adjust
No-Frost mode
 • X-Heat - një sistem i elementeve të ngrohjes "të thatë"
 • Instalim universal
 • Kontroll elektronik, ekran LED
 • Teknologjia e Ultra Memory - kujton temperaturën e paracaktuar të ngrohjes së ujit dhe e mban atë automatikisht sa herë që e ndizni
 • Vëllimi nominal: 100 l
 • Opsioni i vendosjes: Vertical/Horizontale
 • Një sistem i elementeve të ngrohjes "të thatë" (Ngrohës tubular elektrik (TEN)): po
Lexo më shumë
Këto ngrohësit të ujit kombinojnë instalimin e gjithanshëm dhe variacionin të vëllimit të rezervuarit me teknologjitë moderne të ngrohjes dhe kontrollet e përparuara elektronike. Kjo ju lejon të kontrolloni temperaturën e ujit me një saktësi 1 °C, pa pasur nevojë të vendosni përsëri temperaturën e rehatshme çdo herë.
Dry heating elements
Ultra memory technology
Power Adjust
No-Frost mode
 • X-Heat - një sistem i elementeve të ngrohjes "të thatë"
 • Instalim universal
 • Kontroll elektronik, ekran LED
 • Teknologjia e Ultra Memory - kujton temperaturën e paracaktuar të ngrohjes së ujit dhe e mban atë automatikisht sa herë që e ndizni
 • Vëllimi nominal: 30 l
 • Opsioni i vendosjes: Vertical/Horizontale
 • Një sistem i elementeve të ngrohjes "të thatë" (Ngrohës tubular elektrik (TEN)): po
Lexo më shumë
Këto ngrohësit të ujit kombinojnë instalimin e gjithanshëm dhe variacionin të vëllimit të rezervuarit me teknologjitë moderne të ngrohjes dhe kontrollet e përparuara elektronike. Kjo ju lejon të kontrolloni temperaturën e ujit me një saktësi 1 °C, pa pasur nevojë të vendosni përsëri temperaturën e rehatshme çdo herë.
Dry heating elements
Ultra memory technology
Power Adjust
No-Frost mode
 • X-Heat - një sistem i elementeve të ngrohjes "të thatë"
 • Instalim universal
 • Kontroll elektronik, ekran LED
 • Teknologjia e Ultra Memory - kujton temperaturën e paracaktuar të ngrohjes së ujit dhe e mban atë automatikisht sa herë që e ndizni
 • Vëllimi nominal: 50 l
 • Opsioni i vendosjes: Vertical/Horizontale
 • Një sistem i elementeve të ngrohjes "të thatë" (Ngrohës tubular elektrik (TEN)): po
Lexo më shumë
Këto ngrohësit të ujit kombinojnë instalimin e gjithanshëm dhe variacionin të vëllimit të rezervuarit me teknologjitë moderne të ngrohjes dhe kontrollet e përparuara elektronike. Kjo ju lejon të kontrolloni temperaturën e ujit me një saktësi 1 °C, pa pasur nevojë të vendosni përsëri temperaturën e rehatshme çdo herë.
Dry heating elements
Ultra memory technology
Power Adjust
No-Frost mode
 • X-Heat - një sistem i elementeve të ngrohjes "të thatë"
 • Instalim universal
 • Kontroll elektronik, ekran LED
 • Teknologjia e Ultra Memory - kujton temperaturën e paracaktuar të ngrohjes së ujit dhe e mban atë automatikisht sa herë që e ndizni
 • Vëllimi nominal: 80 l
 • Opsioni i vendosjes: Vertical/Horizontale
 • Një sistem i elementeve të ngrohjes "të thatë" (Ngrohës tubular elektrik (TEN)): po
Lexo më shumë
Regjistrohu për tonë lajme
Bëhu i pari që merr informacion në lidhje me proktet te rinj dhe zbritjet e reja
Bëhu i pari që merr informacion në lidhje me proktet te rinj dhe zbritjet e reja
Vendosni numrin në format
Ju keni sukses abonuar për lajmet nga Shtëpi-rehati!