Prapa

Seri HVI DC INVERTER

Efikasiteti dhe uneversaliteti më të larta janë avantazhet e pamohueshme të pompave të nxehtësisë Electrolux. Pajisja është e aftë të ftohë dhe ngrohë dhomën në fashen e temperaturës jashtë dritares nga +54 në -30˚С. HVI Super DC Inverters prodhojnë minimum zhurme - vetëm 22 dB, ju mund të bëni biznesin tuaj dhe të pushoni pa i kushtuar vëmendje kondicionerit. Shfleto të gjithë Seri HVI DC INVERTER
Seri HVI DC INVERTER
4 cop.
Efikasiteti dhe uneversaliteti më të larta janë avantazhet e pamohueshme të pompave të nxehtësisë Electrolux. Pajisja është e aftë të ftohë dhe ngrohë dhomën në fashen e temperaturës jashtë dritares nga +54 në -30˚С. HVI Super DC Inverters prodhojnë minimum zhurme - vetëm 22 dB, ju mund të bëni biznesin tuaj dhe të pushoni pa i kushtuar vëmendje kondicionerit.
Stable heating at -30 °C
4D swing
Plus temperature maintenance
I-Feel function
 • Ngrohje me efikasitet të lartë -30 °C
 • Niveli i ulët i zhurmës prej vetëm 22 dB
 • Klasa e efikasitetit energjetik të ftohjes dhe ngrohjes (A+++/A+++)
 • Pozicioni i kujtesës së grilave
 • Teknologjia inverter: po
 • Klasa e efikasitetit të energjisë: A+++
 • Maks. konsumimi i energjisë: 2.4 kWt
 • Min. temperatura e funksionimit të ajrit për njësinë e jashtme: -30 °С
 • Efektive për ambiente me spf. deri ne: 25 m²
Lexo më shumë
Efikasiteti dhe uneversaliteti më të larta janë avantazhet e pamohueshme të pompave të nxehtësisë Electrolux. Pajisja është e aftë të ftohë dhe ngrohë dhomën në fashen e temperaturës jashtë dritares nga +54 në -30˚С. HVI Super DC Inverters prodhojnë minimum zhurme - vetëm 22 dB, ju mund të bëni biznesin tuaj dhe të pushoni pa i kushtuar vëmendje kondicionerit.
Stable heating at -30 °C
4D swing
Plus temperature maintenance
I-Feel function
 • Ngrohje me efikasitet të lartë -30 °C
 • Niveli i ulët i zhurmës prej vetëm 22 dB
 • Klasa e efikasitetit energjetik të ftohjes dhe ngrohjes (A+++/A+++)
 • Pozicioni i kujtesës së grilave
 • Teknologjia inverter: po
 • Klasa e efikasitetit të energjisë: A+++
 • Maks. konsumimi i energjisë: 2.6 kWt
 • Min. temperatura e funksionimit të ajrit për njësinë e jashtme: -30 °С
 • Efektive për ambiente me spf. deri ne: 35 m²
Lexo më shumë
Efikasiteti dhe uneversaliteti më të larta janë avantazhet e pamohueshme të pompave të nxehtësisë Electrolux. Pajisja është e aftë të ftohë dhe ngrohë dhomën në fashen e temperaturës jashtë dritares nga +54 në -30˚С. HVI Super DC Inverters prodhojnë minimum zhurme - vetëm 22 dB, ju mund të bëni biznesin tuaj dhe të pushoni pa i kushtuar vëmendje kondicionerit.
Stable heating at -30 °C
4D swing
Plus temperature maintenance
I-Feel function
 • Ngrohje me efikasitet të lartë -30 °C
 • Niveli i ulët i zhurmës prej vetëm 22 dB
 • Klasa e efikasitetit energjetik të ftohjes dhe ngrohjes (A+++/A+++)
 • Pozicioni i kujtesës së grilave
 • Teknologjia inverter: po
 • Klasa e efikasitetit të energjisë: A+++
 • Maks. konsumimi i energjisë: 3.3 kWt
 • Min. temperatura e funksionimit të ajrit për njësinë e jashtme: -30 °С
 • Efektive për ambiente me spf. deri ne: 50 m²
Lexo më shumë
Efikasiteti dhe uneversaliteti më të larta janë avantazhet e pamohueshme të pompave të nxehtësisë Electrolux. Pajisja është e aftë të ftohë dhe ngrohë dhomën në fashen e temperaturës jashtë dritares nga +54 në -30˚С. HVI Super DC Inverters prodhojnë minimum zhurme - vetëm 22 dB, ju mund të bëni biznesin tuaj dhe të pushoni pa i kushtuar vëmendje kondicionerit.
Stable heating at -30 °C
4D swing
Plus temperature maintenance
I-Feel function
 • Ngrohje me efikasitet të lartë -30 °C
 • Niveli i ulët i zhurmës prej vetëm 22 dB
 • Klasa e efikasitetit energjetik të ftohjes dhe ngrohjes (A+++/A+++)
 • Pozicioni i kujtesës së grilave
 • Teknologjia inverter: po
 • Klasa e efikasitetit të energjisë: A+++
 • Maks. konsumimi i energjisë: 3.8 kWt
 • Min. temperatura e funksionimit të ajrit për njësinë e jashtme: -30 °С
 • Efektive për ambiente me spf. deri ne: 70 m²
Lexo më shumë
Regjistrohu për tonë lajme
Bëhu i pari që merr informacion në lidhje me proktet te rinj dhe zbritjet e reja
Bëhu i pari që merr informacion në lidhje me proktet te rinj dhe zbritjet e reja
Vendosni numrin në format
Ju keni sukses abonuar për lajmet nga Shtëpi-rehati!