Konsumi i arsyeshëm i energjisë pa humbje komforti Konsumi i arsyeshëm i energjisë pa humbje komforti Sistemet split me teknologjinë DC INVERTER mbajnë mikroklimën tuaj ideale me saktësi të jashtëzakonshme duke minimizuar kostot e energjisë. Lexo më shumë
Teknologjitë për ruajtjen e mjedisit dhe të kohës Teknologjitë për ruajtjen e mjedisit dhe të kohës Ngrohësit e ujit janë pajisur me izolim efektiv termik nga materiali miqësor ndaj mjedisit dhe një sistem telekomande. Ju mund të zgjidhni të gjitha cilësimet e nevojshme në aplikacionin celular për të shijuar ujë të nxehtë menjëherë kur të ktheheni në shtëpi. Dërgo
Kategoritë kryesore
Regjistrohu për tonë lajme
Bëhu i pari që merr informacion në lidhje me proktet te rinj dhe zbritjet e reja
Bëhu i pari që merr informacion në lidhje me proktet te rinj dhe zbritjet e reja
Vendosni numrin në format
Ju keni sukses abonuar për lajmet nga Shtëpi-rehati!